Kurs

Kurs tilrettelagt for styremedlemmer

Gjennom vårt morselskap BORI BBL har våre kunder tilgang til et bredt tilbud av kurs og seminarer tilrettelagt for styremedlemmer.  Kursene er tilpasset styreåret, slik at du raskt får nytte av det som læres.

For alle styremedlemmer vil det sannsynligvis være av stor nytte å delta på ett eller flere av våre kurs. Sett kursbrosjyren på styrekartet og velg ut hvilke kurs som passer for nettopp ditt boligselskap, og avklar hvem i styret som bør delta på de enkelte kursene. Kursene er også en arena hvor kontakter knyttes og hvor ideer kan utveksles boligselskapene imellom.

Kurs og temakvelder arrangeres av BORI, og avholdes på Lillestrøm, i Mysen eller hos Sebra Forvaltning i Oslo.  Husk at det er begrenset med plasser på kursene/temakveldene våre, så her gjelder «første mann til mølla»-prinsippet.

Sebra Forvaltning sine styreportalkurs er tilrettelagt for våre kunder, og avholdes i samarbeid med Styret.com, Sebra Forvaltnings tredjepartsleverandør

Velkommen til kurs!

 

Kursoversikt og påmelding

Gratis! HMS og vedlikeholdsseminar for borettslag og sameier

BORI Prosjekt inviterer til gratis seminar for borettslag og sameier. Seminaret finner sted 4., 11. og 18. august klokken 18.00 – 19.30 på Microsoft Teams. I påmeldingsskjemaet velger du hvilken dag du ønsker å delta. I forkant av seminaret vil du få tilsendt invitasjon på e-post.

Seminaret tar for seg styrets lovpålagte ansvar og hjelpeverktøy for å utføre HMS og vedlikeholdsarbeid i praksis. BORI Prosjekt tilbyr  en ny digital løsning for HMS systemer og Vedlikeholdsplaner og seminaret har utgangspunkt i dette. Informasjon vedrørende løpende avtaler og nye systemer vil komme i eget skriv.

Agenda:

  • Del 1. lovpålagte krav og introduksjon av nytt digitalt hjelpeverktøy for HMS arbeid
  • Del 2. lovpålagte krav og introduksjon av nytt digitalt hjelpeverktøy for interaktiv vedlikeholdsplan

Deltagelse på seminaret er gratis.

Bindende påmelding.

Kursform
Webinar
Kurs start
4, 11 eller 18 august
Påmeldingsfrist
Løpende
Ja takk, jeg vil delta på kurset
Gratis! Introduksjonskurs for styremedlemmer

I samarbeid med NBBL tilbyr vårt morselskap BORI BBL Introduksjonskurs for styremedlemmer. Via korte leksjoner på e-post vil du få innblikk i blant annet:

  • Styrets oppgaver
  • Styrets ansvar
  • Generalforsamling/årsmøter
  • Økonomisk styring

Kurset består av totalt 10 leksjoner. Du vil motta 2 leksjoner pr. uke i 5 uker og de varer mellom 3 – 5 minutter pr. leksjon.

Kurset blir gjennomført 4 ganger i året med følgende oppstartdatoer:

  • Uke 11 – 10. mars
  • Uke 21 – 19. mai
  • Uke 37 – 8. september
  • Uke 44 – 27. oktober

Vi tar kun imot påmeldinger for ett kurs av gangen.

Kursform
E-læring
Kurs start
Uke 11, 21, 37 eller 44 2020
Påmeldingsfrist
5. mars, 14. mai, 3. september, 22. oktober 2020
Ja takk, jeg vil delta på kurset
Gratis! Sebra Styreportal

Lær mer om Sebra styreportal.  Kurset holdes i samarbeid med Styret.com, og vil gi et innblikk i mulighetene som ligger i vår nye styreportal.

Sted
Sebra Forvaltnings lokaler i Gladengveien 1
Dato / tid
15.1.2020 klokken 18.00
Påmeldingsfrist
Løpende
Annen informasjon
Reis kollektivt, kun avgiftsparkering
Ja takk, jeg vil delta på kurset