Om oss

Sebra Forvaltning AS ble etablert som eget selskap høsten 2009. Vi har spesialisert oss på forvaltning av sameier, og har en særlig kompetanse med kombinasjonssameier bestående av bolig, næring og/eller garasje. Vi har fokus på hva kunden er best tjent med!

Historikk

Vår forvaltning er resultatet av mange fusjoner og oppkjøp.

Historien starter i Oslo Handelsbank, da bankene på 1970 tallet så et forretningsområde i forretningsførsel for boligselskaper. På 1980-tallet var ikke dette lenger ”mote” i bankverden. Den 11. september 1990 ble Tandem Eiendom AS etablert med en portefølje på 50 boligselskaper fra Oslo Handelsbank. Porteføljen vokste organisk gjennom 1990 tallet.

Selvaag startet sin sameieforvaltning i 2001. Det ble bestemt at Selvaag skulle begynne med egen forvaltning av boligsameier. Bak beslutningen lå det sterke føringer med hensyn til verdigrunnlaget for Selvaag og selskapets bestrebelser på å fremme konkurranse og å unngå monopoler dannet bakteppet for etablering av sameieforvaltning.  Selvaags sameieforvaltning vokste raskt og omfattet i 2008 over 2.000 boliger.

Da Tandem Eiendom skulle selges så Selvaag det som svært interessant da to små aktører kunne bli en av de største private aktørene i markedet for sameieforvaltning. Porteføljen bestod ved fusjonen av 175 selskaper med til sammen 5.800 boliger.

I 2009 revurderte Selvaag sin strategi og bestemte seg for å selge sameieforvaltningen til Litra Eiendom AS, og Sebra Forvaltning AS ble etablert.

I april 2016 ble Sebra Forvaltning AS solgt, og er nå et heleid datterselskap av BORI BBL.

Morselskapet BORI BBL

BORI er et boligbyggelag og en medlemsorganisasjon som driver boligbygging, boligomsetning og boligforvaltning med tilknyttet service til sine medlemmer.

BORI er totalleverandør av boligrelaterte tjenester, herunder forretningsførsel, driftstjenester og tekniske tjenester. BORI er ISO-9001 sertifisert.

BORI har hovedkontor i Lillestrøm og lokalkontor i Mysen. BORI Utbygging AS er et heleid datterselskap og arbeider med eiendomsutvikling og utbygging. BORI Utleiemegler er et annet datterselskap, og tilbyr gode vilkår for kunder av Sebra Forvaltning AS. BORI BBL  har også eierinteresser i flere Privatmegleren kontorer.

Som kunde hos Sebra Forvaltning AS kan boligselskapet nyte godt av fremforhandlede tilbud gjennom morselskapet, samt vedlikeholdstjenester gjennom BORI Utbygging AS.  Seksjons- og andelseiere i Sebra Forvaltnings portefølje kan benytte seg av rabattert pris gjennom BORI Utleiemegler AS.

 

 

 

Nyheter og informasjon

Hvorfor øker felleskostnadene?

Du kjenner på en gryende irritasjon; Nytt år og …

Hvem har ansvaret når noen faller på isen utenfor blokka?

De fleste har nok falt på isen en gang, men kan n…

Forretningsførsel: spørsmål og svar

  Hva er forretningsførsel, og hva er egentl…

Gjør deg klar til målesesongen

Har du målt for høye radonverdier? Eller trenger…

Nyhetsarkiv