Førstehjelpskurs på nett!

Nå kan du «livestreame» Røde Kors Førstehjelps anerkjente førstehjelpskurs. Her avholder en instruktør et direktesendt førstehjelpskurs via en online utdanningsplattform. Målet er at deltageren skal lære/ få oppfrisket det viktigste innen livreddende førstehjelp. I forkant av kurset får man tilsendt en weblenke og praktisk informasjon. Det er svært enkelt å koble seg på og benytte. Alle deltagerne deltar der det passer dem best. Kurset varer i to timer og koster 5.900,- det er ikke mva på kurs.

Inkludert praktisk trening i brystkompresjoner
Nå inkluderer livekursene til Røde Kors Førstehjelp trening på brystkompresjon (HLR). Ved hjelp av en mobilapplikasjon måles deltakernes kompresjonsutførelse. Instruktøren kan dermed gi tilbakemeldinger for å få optimale kompresjoner.

Rabatter til forvaltede boligselskap

Rabatt på følgende hjertestartere og kurs:

Ta kontakt med din primærkontakt for å tilsendt produktark.

Bestilling kan også gjøres ved å kontakte Catrine Blomgren i Røde Kors Førstehjelp kontaktes på e-post catrine@rodekorsforstehjelp.no eller telefon 47 24 21 21.

*Førstehjelpskurs er ikke momsbelagt. Kilometerkostnad for instruktør tilkommer med kr. 290,- pr kurs. Pris er inkl. kursbevis og førstehjelpshefte. **Se spesifikasjon på produktark.

Hvorfor øker felleskostnadene?

Du kjenner på en gryende irritasjon; Nytt år og …

Hvem har ansvaret når noen faller på isen utenfor blokka?

De fleste har nok falt på isen en gang, men kan n…

Forretningsførsel: spørsmål og svar

  Hva er forretningsførsel, og hva er egentl…

Gjør deg klar til målesesongen

Har du målt for høye radonverdier? Eller trenger…

Nyhetsarkiv