Senk strømutgiftene!

Når budsjettet for neste år skal settes er kanskje det enkleste av mange tiltak ditt boligselskap kan gjøre for å kutte felleskostnader å bestille en god strømavtale. Det kan være utfordrende å lete seg fram i jungelen av tilbud og leverandører.
Gjennom BORI sin samarbeidsavtale med Ustekveikja Energi får boligselskap forvalted av Sebra Forvaltning både en konkurransedyktig pris og en grønn avtale med levering av såkalt gjennvinningskraft.

Spotprisene hittil i 2020 har vært historisk lave, noe som illustreres i grafen under. Prisene for den kommende vinteren er væravhengig.
En kald vinter kan gjøre strømprisene høye spesielt i perioder med høyt forbruk. Får vi en mild og nedbørsrik vinter kan det bety «hyggelige» spotpriser.

 

 

I tillegg til pris er det viktig å finne en strømleverandør som byr på god kundekontakt. Ustekveikja Energi leverer strøm og tilhørende tjenester med høy kompetanse, for å best ivareta kundens behov.
Ustekveikja har også et sortiment av strømavtaler alt etter hvilken forutsigbarhet boligselskapet ønsker for kraftprisen fremover. Det er bare å ta kontakt med de. Ustekveikja er fri for robotchat og tastevalg.

Les mer på www.ustekveikja.no/bori

Hvorfor øker felleskostnadene?

Du kjenner på en gryende irritasjon; Nytt år og …

Hvem har ansvaret når noen faller på isen utenfor blokka?

De fleste har nok falt på isen en gang, men kan n…

Forretningsførsel: spørsmål og svar

  Hva er forretningsførsel, og hva er egentl…

Gjør deg klar til målesesongen

Har du målt for høye radonverdier? Eller trenger…

Nyhetsarkiv