KONE – ny storkundefordel

BORI BBL og KONE AS har inngått samarbeid om kundefordel for BORI og Sebra Forvaltnings forvaltede borettslag og sameier hos KONE AS. Avtalen er heretter benevt BORI-avtalen og henviser til BORI-forvaltede lag. Dette omfatter også alle Sebra-forvaltede lag. 26 000 boenheter i 700 BORI-forvaltede og Sebra-forvaltede boligselskap får via samarbeidet mellom de to aktørene fordelaktige betingelser på heis-, dør- og portservice hos KONE AS.

– For oss i BORI er kvalitet i alle våre leveranser viktig, også de vi formidler via samarbeidspartnere til våre forvaltede boligselskap. Vi gleder oss derfor til å kunne tilby våre forvaltede boligselskap tjenester fra en leverandør med KONEs gode renommé, sier Lill Eriksen, Salg- og markedsdirektør BORI BBL.

KONE er et av verdens største heis- og rulletrappselskap, og er representerte i over 100 land. KONE tilbyr service, modernisering og nye heiser, rulletrapper, porter og dører. Med over 110 år i bransjen har KONE et sterkt varemerke globalt. KONE har vært i Norge siden 1968, og er i dag en av de største landsdekkende aktører innen heis og rulletrapp. I tillegg til egne produkter utgjør ca. 40 % av deres serviceportefølje ikke-KONE produkter. Siden 2013 har KONE også tilbudt salg, service og modernisering av porter og dører til hele Østlandet og deler av Sørlandsområdet.

– Vi er veldig stolte over og ser frem imot dette spennende samarbeidet, og gleder oss til å tilby våre innovative og fremtidsrettede service- og vedlikeholdstjenester til BORIs forvaltede borettslag og sameier, sier Erik Johnson, Administrerende direktør  KONE AS

Ta kontakt med din forvalter for mer informasjon.

Hvorfor øker felleskostnadene?

Du kjenner på en gryende irritasjon; Nytt år og …

Hvem har ansvaret når noen faller på isen utenfor blokka?

De fleste har nok falt på isen en gang, men kan n…

Forretningsførsel: spørsmål og svar

  Hva er forretningsførsel, og hva er egentl…

Gjør deg klar til målesesongen

Har du målt for høye radonverdier? Eller trenger…

Nyhetsarkiv