Bredbånd og TV til boligselskap

I 2018 inngikk Get og BORI avtale om levering av TV og bredbånd til BORI og Sebra Forvaltnings forvaltede borettslag og sameier. Get tilbyr egne, fordelaktige BORI-pakker til BORI og Sebra Forvaltnings boligselskap. For mer informasjon ta kontakt med din rådgiver.

Gunstig oppgradering for beboere
Er du beboer i et BORI- eller Sebra Forvaltning-forvalted borettslag eller sameie som har avtale med Get via BORI-konsernet, kan du oppgradere til sterkt redusert pris. Beboerne som ønsker å oppgradere til høyere bredbåndshastighet eller større TV-pakker, vil kunne kjøpe dette til sterkt reduserte priser. Dette kan beboerne se og gjøre inne på min side på get.no.

Get BoX – markedets råeste TV- og strømmeboks
Get box er liten, men inni skjuler det seg flere muligheter. Gjennom Get boX har du mulighet til å se og ta opp tradisjonell TV, og strømme filmer og serier fra ulike tjenester som Netflix og HBO. Get boX har også innebygget Chromecast og Andorid TV som gjør at du får tilgang til tusenvis av apper. Den leverer høy bildekvalitet og har stemmestyrt fjernkontroll.  Felles søk på tvers av alle apper og kanaler, gjør det enkelt og raskt å finne frem til sine favorittprogram. Dette er bare noen av fordelene til Get boX, les mer og bestill her.

 

 

Hvorfor øker felleskostnadene?

Du kjenner på en gryende irritasjon; Nytt år og …

Hvem har ansvaret når noen faller på isen utenfor blokka?

De fleste har nok falt på isen en gang, men kan n…

Forretningsførsel: spørsmål og svar

  Hva er forretningsførsel, og hva er egentl…

Gjør deg klar til målesesongen

Har du målt for høye radonverdier? Eller trenger…

Nyhetsarkiv