Samarbeidsavtale om kraftlevering – USTEKVEIKJA ENERGI AS

Spotpris med 0 øre/kWh for strøm til fellesanlegg

I år inngikk vi i BORI gruppen en unik samarbeidsavtale om levering av såkalt «Gjenvinningskraft», med den landsdekkende og anerkjente kraftleverandøren Ustekveikja Energi AS.

Våre forvaltede boligselskap, etablerte og de under utvikling hos samarbeidende utbyggere, har nå en helt unik mulighet til å kjøpe «Gjenvinningskraft» via Ustekveikja, til sine fellesmålere. Dette fordi Ustekveikja i samarbeid med Norske Skog AS, administrerer og forvalter Norske Skog sin produksjon av gjenvinningskraft ved sine anlegg.

«Gjenvinningskraft» er et viktig miljøtiltak som myndighetene ønsker å belønne. Det betyr at sluttbrukerne – i dette tilfellet våre forvaltede boligselskap  – kan få levert strøm med en rabatt både på forbruksavgift (på nettleien) og el-sertifikater (på strømavtalen).

I realiteten vil dette si at Ustekveikja kan levere SPOTPRIS + 0 i påslag til fellesmålerne i boligselskapene og de samarbeidende utbyggernes strømmålere. Kun et fastbeløp på NOK 39,- pr. måler/ pr. mnd. Strømavtalen har ingen bindingstid!

Vi oppfordrer alle forvaltede boligselskap til å inngå denne fordelaktige strømavtalen med Ustekveikja Energi AS.

For hjelp til bestilling eller mer informasjon om strømavtalen:

Kontakt Jan Roar Skogheim hos Ustekveikja Energi direkte på: 928 22 192 / jan.roar@ustekveikja.no Alternativt: Send en mail til; bedrift@ustekveikja.no , dersom styret ønsker mer informasjon, eller å få tilsendt tilbud / kontrakt med betingelser på strømavtalen.

Strømavtalen kan også enkelt bestilles på https://ustekveikja.no/bori/boligselskap/

NB: Ustekveikja Energi anbefaler styret i boligselskap på forhånd å sjekke at boligselskapet IKKE har en bindende strømavtale med en annen strømleverandør, som er til hinder for å inngår avtale med Ustekveikja. Har dere en spotavtale / innkjøpspris-avtale i dag, skal det i utgangspunktet IKKE være bindingstid. Dere kan i så fall bytte strømavtale når som helst.

Hvorfor øker felleskostnadene?

Du kjenner på en gryende irritasjon; Nytt år og …

Hvem har ansvaret når noen faller på isen utenfor blokka?

De fleste har nok falt på isen en gang, men kan n…

Forretningsførsel: spørsmål og svar

  Hva er forretningsførsel, og hva er egentl…

Gjør deg klar til målesesongen

Har du målt for høye radonverdier? Eller trenger…

Nyhetsarkiv